Postări

Se afișează postări din februarie, 2021

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓽𝓮𝓶𝓪 9 𝓜𝓪𝓷𝓪𝓰𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓾𝓵 𝓼𝓽𝓻𝓮𝓼𝓾𝓵𝓾𝓲 𝓵𝓮𝓰𝓪𝓽 𝓭𝓮 𝓮𝔁𝓪𝓶𝓮𝓷𝓮.

 Ultima oara cand am simtit stres cu adeavarat, era cand am dat examenul de capacitate. Aveam mii si mii de ganduri, unele era ganduri pozitive iar altele erau negative.. Eu sunt o persoasa foarte negativista si ma gandeam la ce e mai rau.. Inaintea exagemunul eram foarte stresata si nici nu puteam sa dorm foarte bine noaptea. Nu am vrut sa iau neaparat cea mai mare nota, voiam sa iau note mai bune si sa intru la un liceu oke. Pana la urma am trecut si peste greutatea asta. O sa mai am exagemene inca in viata si probabil o sa fiu mai pregatita.

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 10 𝓑𝓻𝓪𝓷𝓬𝓾𝓼𝓲

Imagine
Coloana Infinitului.   Sursa poza

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪8 𝓖𝓪𝓷𝓭𝓲𝓻𝓮 𝓬𝓻𝓲𝓽𝓲𝓬𝓪 𝓼𝓲 𝓪𝓾𝓽𝓸𝓬𝓸𝓷𝓽𝓻𝓸𝓵 𝓪𝓼𝓾𝓹𝓻𝓪 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓻𝓲𝓮𝓲 𝓲𝓷𝓿𝓪𝓽𝓪𝓻𝓲.

  La ce ne foloseste scoala? De ce trebuie sa invatam? Sunt intrebari la care toti ne-am gandit..  De ce invat? Invat pentru ca sa ma pot descurca singura in viata, deoarece parintii mei nu vor fi mereu langa mine ca sa ma ajute si sa-mi spune ce sa fac.. De ce invat mai exact?Ca sa pot sa ajung cineva in viata si sa am un viitor asigurat :) Ce ma motiveaza ? Ma motiveaza faptul ca vreau sa am un viitor bun, sa nu trebuie sa depind de nimeni si sa am teluri, aicia ma refer ca daca vreau sa invat o chestie sau un lucru oricum o sa o invat. Este suficient ceea ce fac? Nu pot sa zic ca e suficient, pentru ca pot si mai mult.. Cum ma raportez la restul colegilor ? Fiecare coleg e pentru el insusi, fiecare coleg vrea altceva in viata, fiecare o sa invete pentru el, acest lucru depinde de persoana. Cum ma raportez la profesori? Incerc sa ma raportez cat mai bine. Intr-un final orice persoana o sa invete exact ceea ce vrea si cum vrea, el are alegerea in mana, deci daca cineva vrea sa ajunga

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 12 𝓐𝓷𝓽𝓮𝓽

Imagine
 

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 11 𝓛𝓮𝓫𝓮𝓷𝓲𝓽𝓪

Imagine
 Am creat un new file cu 500x500 si rezolutia 72, dupa pe un layer cu simboluri geometrice alegem forma geometrica cerc. Apoi pe layer-ul creat dam dublu click si acolo alegem blending-ul ca sa alegem nuantele cercului. Dupa ce am ales nuata cercului, cu text 'T' scriem texul dorit de noi.

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪 7 𝓘𝓷𝓽𝓮𝓻𝓷𝓮𝓽𝓾𝓵 - 𝓸 𝓹𝓻𝓸𝓿𝓸𝓬𝓪𝓻𝓮 𝓪 𝓵𝓾𝓶𝓲𝓲 𝓬𝓸𝓷𝓽𝓮𝓶𝓹𝓸𝓻𝓪𝓷𝓮

Imagine
  In viata mea internetul ocupat putin timp. Aproximativ 50% imi ocupa eductia si 30% socializarea. Ultima oara ce am cautat pe internet era cazurile din oradea.

𝓶1 : 𝓣𝓮𝓶𝓪 10 𝓟𝓢 𝓒𝓢3

Imagine
 Am deschis o poza in ph cs3 dupa am cropat poza cu rectangular pe 200x400px, am selectat partea pozei pe care am vrut sa decupez iar dupa am dulbicat-o, dupa cu optinea "canvas size" la latime am 200px si cu asta am putut obtine sa am un spatiu langa poza in care am putut pune poza pe care am dublicat-o, dupa  la layer am ales optiunea " new adjusments"in care am ales "hue/saturation" aicia am putut sa iau culoarea de pe poza pe care am dublicat-o, dupa la "edit" la "transforms " am putut roti poza. 

𝓣𝓲𝓬: 𝓣𝓮𝓶𝓪 7 𝓿𝓪𝓬𝓪𝓷ț𝓪

Imagine
În  mini vacanța asta am stat mai mult cu prietenii mei si cu familia,  trebuia sa imi iau la revedere de la hamsterii mei si chestia asta m-a întristat foarte tare :(( Pentru mine era o "vacanta" relaxată sa zic asa :))