𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟟 - 𝕊𝕥𝕦𝕕𝕚𝕦.

                                                                  

Blogul lui George

   El si-a ales URL-ul prin numele lui ” Acesta este url-ul lui”. Titlul Blogului e tot numele lui, foarte creativ :)))))) Parerea mea despre  template-ul  si coperta blogului ca e destul de creativ, imi aduce aminte de dexter si de laboratorul lui. Lista despre colegi e cam aiurea, nu este in mod alfabetic. Modul in care isi denumeste articolele e ”basic” adica la fiecare articol pune aceleasi font si nu descrie materia.

El are 52 de articole adica asta inseamna ca-i cam lipsesc cateva teme, etichetele sunt relativ okei. La Tic ii lipsesc cateva teme, e cam dezordonat. La fel si la  M1 ii mai lipsesc, la ”tema 10ps cs3”  nu a facut exact ce trebuia, nu e specificat in articole care e de la m1 sau de la alte materii. La m2 are majoritatea temelor dar tot ii mai lipsesc. La diregntie  sunt niste articole la care nu sunt etichete. Aproape la fiecare articol descrierea e cam putina si nu prea se intelege si e aiurea.

In concluzie  este un blog reusit dar mai trebuie lucrat la el prin corectarea articolelor, etichetare articolelor si lista colegilor. Oricum tema blogului lui imi place foarte mult si template-ul chiar m-a marcat. 







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓽𝓮𝓶𝓪 4 𝓒𝓸𝓵𝓮𝓰𝓪 𝓶𝓮𝓪 𝓽𝓸𝔁𝓲𝓬𝓪 ;)