Postări

Se afișează postări din iunie, 2021

𝕄𝟛: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟞 - 𝕔𝕠𝕧𝕖𝕣 𝕤𝕥𝕠𝕣𝕪.

Imagine
 

𝕄𝟛: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟝 - 𝕀𝕟𝕤𝕚𝕕𝕖 𝕥𝕙𝕖 𝕓𝕠𝕩.

Imagine
  Vifa Reykjavik

𝕄𝟛: 𝕋𝕒𝕞𝕖 𝟜 - 𝔾𝕖𝕠𝕞𝕖𝕥𝕣𝕚𝕖 𝕧𝕖𝕣𝕕𝕖.

Imagine

𝕄𝟛: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟛 - 𝕋𝕒𝕤𝕥𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒.

Imagine
Tastaura Fury Tornado este o tastutura mecanica , are niste switch-uri albastre. Tastatura este iluminata rgb. Este facuta dintr-un material dur metalic cu o textura care e destul de ok la atingere. Tastatura are mai multe functii ”Fn” , cablul usb este imbracatb in textil.

𝕄𝟛: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙 - 𝕃𝕚𝕥𝕥𝕝𝕖 𝕥𝕙𝕚𝕟𝕘𝕤.

Imagine
 Aceste poze le-am facut azi dimineata impreuna cu colegii mei. In curtea scolii noastre sunt niste flori foarte frumoase si asta e una din preferatele mele. Aicia o putem observa pe fobitii cum imi strica poza. :((((( Yannis vorbeste cu natura. Yannis se crede fotomodel.

𝕄𝟛: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟚 - 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕗𝕦𝕟𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟𝕒𝕝.

Imagine
                                           Canon PC-D340

𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟠 - 𝕣𝕖𝕡𝕣𝕠𝕕𝕦𝕔𝕖𝕣𝕖 𝕕𝕠𝕔𝕦𝕞𝕖𝕟𝕥.

Imagine
 

𝕄𝟙: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟚𝟘 - 𝕄𝕪 ℕ𝕒𝕞𝕖.

Imagine
Am creat un new file 1000x600px si cu rezolutia 150. Am facut 4 patrate in care am scris cate o litera din prenumele meu, dupa l-am editat putin cu smart objects si l-am rotit fiecare patrat ( 0, 30, 0, -30, 30).  

𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟞 - 𝕔𝕣𝕖𝕚𝕠𝕟.

Imagine
  Am creat un new file 1000x1500px. Am facut doua dreptunghiuri subtiri cu culori diferite. "Capul" creionului am facut din doua triunghiuri, un triunghi mare si una mica pe care l-am asezat unul peste celalalt. La "sfarsitul" creionului am facut un dreptunghi mic de culoarea gri care tinea radiera si am facut un patrat alb pentru a face radiera. 𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟞 - 𝕔𝕣𝕖𝕚𝕠𝕟

𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟟 - 𝕊𝕥𝕦𝕕𝕚𝕦.

                                                                   Blogul lui George

𝕄𝟙: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟡 - 𝕔𝕠𝕕 𝕕𝕖 𝕓𝕒𝕣𝕖.

Imagine
  Am creat un new file cu 1000px1000 si cu rezolutia 100. Am facut o linie de 1 px pe care am dublat-o si la dublura am pus culoarea alba. Dupa linia am facut-o de 2 px pe care l-am dublicat si l-am asezat unul langa celalalt, dupa am pus  culoarea neagra si alba. Pasurile astea l-am repetat de cateva ori, numai ca liniile l-am modicat adica l-am ingrosat.  Incepand de la (1,2,4,8,16 etc..)

𝕔𝕝𝕒𝕤𝕒 𝕞𝕖𝕒.

Imagine
 am creat un new file cu 1440x900 px. Background l-am colorat cu paint bucket. Iar cu figurile geometrice am facut un dreptunghi mare care e tabla clasei, la fel am facut catedra, geamurile si usa.

𝕋𝕦𝕣𝕚𝕒𝕝𝕦𝕝 𝕞𝕖𝕦 𝕟𝕣 𝟛.

Imagine
  Cum sa te pensezi singura, idei.       Ca sa te poti pensa trebuie sa folosesti ”instrumentele adecvente” adica penseta, o foarfecuta mica si creion sau fard de sprancene. Ca sa fii mai precis cu pensatul trebuie sa iei o penseta cu varful ascutit. Ca sa te poti pensa ”fara durere” e recomandata sa te pensezi dupa dus pentru ca umiditatea iti deschide porii. Penseaza-te in totdeauna in directia firelor de par :3

𝔸𝕚 𝕕𝕠𝕚𝕝𝕖𝕒 𝕥𝕦𝕥𝕠𝕣𝕚𝕒𝕝 𝕒𝕝 𝕞𝕖𝕦.

Imagine
Liinile punctate am facut cu un dreptunghi si pe acest dreptunghi am dublicat de 5 ori, l-am asezat unul langa celalt incat sa se lipeasca dreptunghiurile si cu ajutorul mouse-ului puteam simti ca se opreste dreptunghiul la un moment dat si asta am facut-o de cateva ori.  

𝔻𝕚𝕣𝕚𝕘𝕖𝕟𝕥𝕚𝕖: 𝔸𝔹𝕊𝕆𝕃𝕍𝕀ℝ𝔼.

Imagine
 Ei sunt anul asta clasele terminale al liceului nostru. Este clipa in care ei isi iau la revedere de la scoala, de la profesori. Ei aici in scoala noastra au facut o gramada de experiente si o gramada de amintiri dar si in aceleasi timp ei au muncit alaturi de profesori, colegi. Timpul pentru ei a trecut foarte repede. Astazi este un moment de sfarsit si totodata un nou inceput. Pentru absolventi este un moment de tristete dar si de fericire.     

ℙ𝕣𝕚𝕞𝕦𝕝 𝕞𝕖𝕦 𝕥𝕦𝕥𝕠𝕣𝕚𝕒𝕝 :)

Imagine
    Am creat un new file cu 1000px1000 cu rezolutia 72. Am creat un cerc cu dimensiunea 500px, ca sa  putem modifica dimensiunile apasam ”ctrl+t” si  tot acolo centralizam. Dupa cu figurile geometrice facem barile alea albe pe cerc si la fel tot centralizam.  Iar dupa scriem textul dorit si cu blending options, editam scrisul dupa cum vrem noi.

𝕄𝟙: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟠 - 𝕗𝕦𝕟𝕟𝕪 𝕥𝕙𝕚𝕟𝕘𝕤.

Imagine
Am creat un new file cu 1000px1000, dupa am facut 4 patrate si le-am pozitionat in mijloc. Dupa am facut 4 cercuri cu 500px si am pus cate un cerc la marginea fiecarui patrat.  Dupaa cu magic tool am selectat si am decupat patratele.  

𝕋𝕚𝕔: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟜 - 𝕆𝕡𝕖𝕣𝕒𝕥𝕚𝕚 𝕔𝕦 𝕗𝕚𝕤𝕚𝕖𝕣𝕖 𝕤𝕚 𝕕𝕚𝕣𝕖𝕔𝕥𝕠𝕒𝕣𝕖.

Imagine
  Am dat click dreapta pe fisier si dupa am dat click pe optiunea ”stergere” .𝕋𝕚𝕔: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟜 - 𝕆𝕡𝕖𝕣𝕒𝕥𝕚𝕚 𝕔𝕦 𝕗𝕚𝕤𝕚𝕖𝕣𝕖 𝕤𝕚 𝕕𝕚𝕣𝕖𝕔𝕥𝕠𝕒𝕣𝕖