Postări

Se afișează postări din mai, 2021

𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟝 - 𝔸𝕦𝕕𝕚 .

Imagine
  Am creat un new file 1920x1080 cu rezolutia 72. Am creat un cerc cu ”eclipse tool”. Am creat un layer nou si am selectat ” ellptical marquee tool”  si am facut un cerc in interiorul cercului. Am tinut apasat pe shift si a selectat layerul cu primul cerc si cu selectia din layerul 2, dupa am dat click dreapta  pe unul dintre layere si am selectat ” Merge layers”. Am tinut cursorul mouse-ului  deasupra selectiei si am apsat tasta del. Cu click dreapta pe layerul 1 am selectat Blending options si l-am editat putin dupa stilul meu. Am dublicat layerul de 3 ori  si l-am pozitionat in mijloc.

𝔻𝕚𝕣𝕚𝕘𝕖𝕟𝕥𝕚𝕖: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟞 - 𝕊𝕥𝕒𝕣𝕖𝕒 𝕟𝕒𝕥𝕚𝕖𝕚.

  Noua  formula de calcul a ratei de infectare nu va afecta atat de mult scenariul dupa care vor functiona scolile. In localitatile mari mari, foarte putine scoli putand ajunge in scenariul rosu, odata cu depasirea cifrei de 3 la mia de locuitori.

𝔻𝕚𝕣𝕚𝕘𝕖𝕟𝕥𝕚𝕖: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟝 - ℝ𝕖𝕧𝕖𝕟𝕚𝕣𝕖.

 In noaptea de inviere nu prea am facut multe. Am ajutat-o pe mama la mancare, curatenie si in treburile casnice.  Dupa ce terminat treburile casnice, ne-am pregatit sa mergem la biserica. Acolo am stat foarte mult, m-am intalnit in biserica si cu niste prieteni apropiati.

𝕄𝟚: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟜 - 𝕃𝕒𝕔𝕦𝕚𝕣𝕖𝕒 𝕤𝕖𝕝𝕖𝕔𝕥𝕚𝕧𝕒.

 Lacuire selectiva 3D are viteza maxima de 1080 coli/ora. Poate sa functioneze nesupravegheat si se corecteaza automat.

𝕄𝟙: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟟 - 𝕤𝕦𝕓𝕤𝕥𝕣𝕒𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕒𝕟𝕕 𝕞𝕠𝕣𝕖.

Imagine
 Am creat un new file 900x900px cu rezolutia 300. Am creat un cerc cu unealta de figuri geometrice si cu "substract from shape area" facand inca un cerc  am facut o semiluna. Cladirile am facut cu unealta de figuri geometrice mai exact cu dreptunghiuri si patrate mici ca si geamuri. Iar stelele am facut cu "brush tool".

𝕄𝟙: 𝕋𝕖𝕞𝕒 𝟙𝟞 - 𝔹𝕄𝕎

Imagine
 Am creat un new file 900x900px cu rezolutia 300. Am facut un cerc de culoarea neagra. In mijlocul cercului facem inca un cerc. Cercul cel mare il setam cu mariginile imaginii si cel mic il setam in mijlocul cercului. Ambele layere trebuie rasterizate!! Cu "magic mand" selectam cercul mic si o stergem . Facem un patrat de culoarea albastra si o setam in mijlocul cercului dupa il dublicam, aceste doua patrate trebuie asezate cumva ca sa se atinga varfurile lor. Layer-ul cu cerc trebuie sa  tragem peste layer-ul cu patrate. Salvam psd si jpeg.