Postări

Se afișează postări din martie, 2021

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 13 𝓼𝓽𝓪𝓫𝓲𝓵𝓲𝓻𝓮𝓪 𝓯𝓸𝓻𝓶𝓪𝓽𝓾𝓵𝓾𝓲 𝓼𝓾𝓻𝓼𝓮𝓲.

Imagine
    Am deschis  word-ul, dupa cu regula de 3 simpla am putut afla marimea paginii. La "page layout" am setat pagina, iar dupa am reprodus documentul dat.

𝓣𝓘𝓒: 𝓽𝓮𝓶𝓪 9 𝓘𝓷𝓽𝓮𝓻𝓷𝓮𝓽.

Totul despre internet  Internettul a fost conceput de agentia DARPA. Aceasta agentia a colaborat cu universitati. Primele calculatoare care au fost conectati la universitati era: UCSB, UCLA, UTAH si Stenford. Internetul este o conexiune formata din mai multe retele de calculatoare. LAN- este "Local area conection" care este o reatea locala adica de (apartamente, firme, cladiri). MAN- este "Metropolitan area network" care este o retea care acorpera un oras sau oa parte din acestuia. WAN- este "World area conection" care este o retea care se intind pe o zona mai mare. Asta inseamna ca transmiterea de date se poate face pe distante mai mari adica de judet, tara.  Toate calculatoarele,smartphone-urile, etc.. Ele comunica intre ele prin protocoale. Un protocol este un set de reguli predefinit care le transmite echipamentelor cum, cand si in ce oridine sa se intample anumite actiuni. Protocolul IP (internet protocols) este folosit pentru a-i atribui o aderesa d

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪 13 𝓒𝓸𝓭𝓮𝔁 𝓐𝓵𝓲𝓶𝓮𝓷𝓽𝓪𝓻𝓲𝓾𝓼.

O data sau de doua ori pe luna imi fac paste carbonara, care face parte din alimentatia rea deoarece daca mananci excesiv poate provoca greanta pentru ca are in ea grasimi.  Saptamanal imi fac o salata cu orez fiert, care face parte din alimentatia buna deoarece este sanatoasa si foarte gustoasa, e sanatoasa pentru ca are foarte multe vitamine in ea deoarece contine legume. Uneori mai mananc ciocolata neagra care si la randul ei este benefica.

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 12 𝓡𝓮𝓹𝓻𝓸𝓭𝓾𝓬𝓮𝓻𝓮 𝓭𝓸𝓬𝓾𝓶𝓮𝓷𝓽.

Imagine
  Poza originala      

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 15 𝓐𝓷𝓬𝓱𝓸𝓻 𝓹𝓸𝓲𝓷𝓽.

Imagine
 Am creat un new file 900x900 px si rezolutia 300. Cu "regtangle tool" am facut un patrat de 300px si l-am dublicat de 9 ori. Dupa cu "direct selection" am am selectat patratul din drapta sus si cu "delete anchor point tool" am taiat patratul si l-am facut triunghi. Asta trebuie repetata de 3ori cu fiecare patrat din colt.

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪 12 𝓟𝓸𝓻𝓽𝓸𝓯𝓸𝓵𝓲𝓾𝓵 𝓹𝓮𝓻𝓼𝓸𝓷𝓪𝓵 ş𝓲 𝓹𝓵𝓪𝓷𝓾𝓵 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓬𝓪𝓻𝓲𝓮𝓻ă 𝓭𝓾𝓹ă 𝓯𝓲𝓷𝓪𝓵𝓲𝔃𝓪𝓻𝓮𝓪 𝓬𝓲𝓬𝓵𝓾𝓵𝓾𝓲 𝓼𝓾𝓹𝓮𝓻𝓲𝓸𝓻 𝓪𝓵 𝓵𝓲𝓬𝓮𝓾𝓵𝓾𝓲.

Dupa terminarea liceului, am sa ma inscriu la facultate si am sa continui studiile. Sincera sa fiu pana acuma nu prea m-am gandit la asta, dar imi place foarte mult sa editez poze,videoclipuri si ma intereseaza foarte mult voluntariatul . O sa ma mai gandesc la ce studii vreau sa am si ce vreau sa devin mai incolo.. La mine e foarte schimbator lucrurile, deci nu sunt foarte hotarata la ceea ce vreeau sa fac in viitor.💬

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 14 𝓗𝓮𝔁𝓪𝓰𝓸𝓷.

Imagine
 Am creat un new file cu 1000x1000 px si cu rezolutia 300. Cu polygon tool si cu sides care era 3 am facut un triunghi. Latura triunghiului era 500px, acest triunghi am dublicat-o de inca 2 ori, un triunghi am asezat langa celalalt triunghi si iar pe cealalta am asezat-o peste. Acel triunghi care era sus am rotit-o. Dupa am dublicat cele trei triunghiuri si asa am obtinut un hexagon.

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 9 𝓬𝓸𝓶𝓹𝓸𝔃𝓲𝓽𝓲𝓮.

Imagine
  Am creat un new file cu 350x350 pixeli si rezolutia 100. Cu rectangle tool am facutun patrat de 100. Am dublicat fiecare patrat. Pe fiecare patrat am facut cate un cerc cu marimi diferite de 50,60, 70 si 80. Fiecare shape avea cate un nume ca sa imi pot dea seama care pe layer se afla.