Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2021

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 9 𝓢𝓲𝓶𝓮𝓽𝓻𝓲𝓮

Imagine
Am creat un new file cu 1000x500 si cu rezolutia 96, dupa am facut 2 patrate cu culori diferite si am pus 2 cifre cu marimea 250pt si am salvat imaginea jpg.

𝓶2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 8 𝓟𝓪𝓽𝓻𝓪𝓽𝓮

Imagine
  Am creat un new file cu 800x800 si cu rezolutia 72, dupa pe un layer am creat cu rectangle tool un patrat acest patrat am dublicat pana mi-a iesit o tabla de sah.

𝓣𝓲𝓬: 𝓣𝓮𝓶𝓪 5 𝓞 𝓯𝓸𝓽𝓸𝓰𝓻𝓪𝓯𝓲𝓮 𝓻𝓮𝓹𝓻𝓮𝔃𝓮𝓷𝓽𝓪𝓽𝓲𝓿𝓪 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓿𝓪𝓬𝓪𝓷𝓽𝓪

Imagine
 

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 8 𝓣𝓲𝓷𝓽𝓪

Imagine
 

𝓣𝓲𝓬: 𝓽𝓮𝓶𝓪 6 𝓢𝓱𝓪𝓹𝓮𝓼

Imagine
 

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪 5 𝓓𝓮 𝓬𝓮 𝓿𝓲𝓷 𝓾𝓷𝓲𝓲 𝓬𝓸𝓹𝓲𝓲 𝓲𝓷𝓬𝓻𝓾𝓷𝓽𝓪𝓽𝓲 𝓵𝓪 𝓼𝓬𝓸𝓪𝓵𝓪?

Parerea mea e ca unii copii vin la scoala incruntati pentru ca ori se trezesc mai de dimineata ori ca au anumite probleme aicia ma refer, ori familiare ori cu prieteni sau sunt prea stresati din anumite probleme, poate ca sunt hartuiti la scoala de colegi, poate ca au note mici. Si eu am patit sa ma duc mai incruntat la scoala, la giamnziala mai exact, pentru ca eram hartuita de anumiti colegi si mi se pare ca o discriminare... Nu mi se pare ceva normal chestiile astea. 

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 7 - 3 𝓟𝓪𝓽𝓻𝓪𝓽𝓮

Imagine
  Am deschis un new file dupa am adaugat un layer nou si am facut un patrat, iar pe acest layer am dublicat de 2 ori. Si asa am avut pe fiecare layer cate un patrat, le-am aliniat pe acelasi rand ,iar apoi le-am asezat incat sa aiba distanta la fel. Dupa la fiecare patrat i-am selectat cate o culoare diferita. Si am decupat-o  dupa am salvat-o jpg.

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 7 𝓣𝓮𝔁𝓽𝓮 𝓲𝓷 𝓟𝓱𝓸𝓽𝓸𝓼𝓱𝓸𝓹

Imagine
 

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓣𝓮𝓶𝓪 6 𝓑𝓾𝓷𝓲𝓬𝓲 𝓼𝓲 𝓷𝓮𝓹𝓸𝓽𝓲

Bunici m-au invatat sa respect oamenii din jurul meu dar mai ales pe cei din familie.Sa am grija de lucrurile mele, sa fac economii, sa nu imi bat joc de oameni. Sa fiu mereu sincera cu oamenii.  Adica mai pe scurt sa fiu un om drept.

𝓣𝓲𝓬: 𝓣𝓮𝓶𝓪 3 𝓣𝓪𝓼𝓴 𝓜𝓪𝓷𝓪𝓰𝓮𝓻

Imagine
 

𝓶1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 3 𝓒𝓾𝓶 𝓼𝓮 𝓹𝓻𝓮𝓰ă𝓽𝓮ș𝓽𝓮 𝓾𝓷 𝓯𝓲ș𝓲𝓮𝓻 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓽𝓲𝓹𝓪𝓻 𝓭𝓲𝓰𝓲𝓽𝓪𝓵

Imagine
                     Marginea de siguranta: Oglinda paginii      Mariginea de siguranta este zona dintre elementele importante ale paginii si formatul finit. Oglinda paginii este zona din pagina care cuprinde informatille importante. Aceasta trebuie sa fie cu minim 6 mm mai mica decat formatul finit.

𝓜1: 𝓣𝓮𝓶𝓪 4 𝓕𝓸𝓷𝓽𝓾𝓻𝓲. 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝓲𝓲 𝓭𝓮 𝓯𝓸𝓷𝓽𝓾𝓻𝓲

Ce sunt fonturile? Un font este set de caractere care contine, de obicei, litere, numere, semne de punctuatie si alte simboluri. Ce dimensiuni are un font? Dimensiune unui font este definita in punct, acesta fiind la randul lor echivalente cu pixelii de pe ecranele calculatorului. Ce este o familie de fonturi? O familie de fonturi sau un tip de caractere reprezinta o colectie de fonturi care impartasesc caracteristici similare din punct de vedere al desing-ului.

𝓣𝓮𝓶𝓪 6 - 𝓔𝓽𝓲𝓬𝓱𝓮𝓽𝓮 (𝓛𝓪𝓫𝓮𝓵𝓼)

La m1 am 12 etichete:) La m2 am 13 etichete:) La tic am 6 etichete:) La dirigentie am 13 etichete:)

𝓜2: 𝓣𝓮𝓶𝓪 6 𝓟𝓻𝓮𝓹𝓪𝓻𝓪𝓻𝓮𝓪 𝓬𝓪𝓻𝓽𝓸𝓷𝓾𝓵𝓾𝓲..

Imagine
  Monostrat: Produsă din 100% celuloză. Produsă din cel puţin 80% celuloză şi 15-20% hârtie deşeu. Stratul exterior este din 100% celuloză şi stratul suport din 80% celuloză-20% hârtie deşeu. testilierele: Testliner 1: stratul exterior este din 100% celuloză, iar stratul suport 50% celuloză şi 50% hârtie deşeu. Testliner 2: stratul exterior şi stratul suport sunt produse 100% din deşeuri de hârtie obţinute din ambalaje de carton. Testliner 3: stratul exterior 100% din deşeuri de hârtie obţinute din ambalaje de carton şi stratul suport 100% din amestec de deşeuri. Testliner 4: produsă 100% din amestec de deşeuri