Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2020

𝓜2 : 𝓽𝓮𝓶𝓪 3 𝓒𝓮𝓵𝓮 𝓶𝓪𝓲 𝓯𝓸𝓵𝓸𝓼𝓲𝓽𝓮 𝓯𝓸𝓷𝓽𝓾𝓻𝓲

 Pe locul 1 se afla : 04b03 Pe locul 2 se afla : Angilla Tattoo Pe locul 3 se afla : Atlantic Cruise Pe locul 4 se afla : Big Noodle Titling Pe locul 5 se afla : Birds of Paradise  Pe locul 6 se afla : Dragon is Coming Pe locul 7 se afla : Brayden Script Pe locul 8 se afla : Angelface  Pe locul 9 se afla : Yaquate Script Pe locul 10 se afla : Echinos Park Script.

𝓣𝓘𝓒: 𝓽𝓮𝓶𝓪 2 𝓜𝓮𝓶𝓸𝓻𝓲𝓪 𝓽𝓮𝓵𝓮𝓯𝓸𝓷𝓾𝓵𝓾𝓲 𝓶𝓮𝓾

 Memoria telefonului meu are 16 GB este o memorie cam mica pentru ce am eu dar incerc sa ma descurc cu ea. Intradevar nu am loc de toate pozele si videolipurile mele dar cea mai mare problema o am la update-uri pentru ca devin din ce in ce mai mari si nu mai am loc de nimic.

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓽𝓮𝓶𝓪 4 𝓒𝓸𝓵𝓮𝓰𝓪 𝓶𝓮𝓪 𝓽𝓸𝔁𝓲𝓬𝓪 ;)

 Aveam o colega in generala care facea tot felul de "prostii" si aicea ma refer ca le incurca pe toti din jurul ei, fata avea o personalitate ok si ajutatoare numai comportamentul ei o strica. :))) Intr-o zi cand nu faceam ore ,ne-am dus in curtea scolii la filigorie si 'ne-am jucat' ,  tot impingea masa de scaun pe care stateam eu cu o alta colega si dupa ce m-am ridicat a impins masa atat de tare de scaun incat colega mea a picat pe spate cu scaun tot .. Norocul colegei mele era ca nu si-o spart capul iar colega mea  toxica a dat vina pe altii. 

𝓓𝓲𝓻𝓲𝓰𝓮𝓷𝓽𝓲𝓮: 𝓽𝓮𝓶𝓪 3 𝓒𝓾𝓶 𝓶-𝓪 𝓪𝓯𝓮𝓬𝓽𝓪𝓽 𝓹𝓪𝓷𝓭𝓮𝓶𝓲𝓪..

 Pe mine m-a afectat aceasta pandemie mai mult la sportul pe care il practicam fiind handball. Dar in pandemie nu puteam nici sa imi vad prietenii si la fel nici rudele mele :( Ma durea sufletul cand nu puteam sa imi iau ciocolata mea preferata😩 Am pierdut foarte multi prieteni la care tineam si assa puteam sa imi dau seama cine imi era cu adevarat prieten. Ma deranja ca nu puteam sa ma intalnesc cu tata si asa ni s-a stricat relatia de tata fica.Prin pandemia nu puteam sa imi fac nici anumite amintiri cu anumite persoane din viata mea. Asa am inceput sa urasc pandemia asta !!!

𝓜1: 𝓽𝓮𝓶𝓪 2 𝓞𝓰𝓵𝓲𝓷𝓭𝓪 𝓹𝓪𝓰𝓲𝓷𝓲𝓲

Imagine
Pe coprta cartii este un titlu " Dupa ce ne-am intalnit " care are culoarea turcoaz iar autorul este scrisa cu un roz mai inchis , iar aceste chestii fac parte din oglinda paginii.

𝓜2: 𝓽𝓮𝓶𝓪 2 𝓣𝓲𝓹𝓪𝓻𝓾𝓵 𝓭𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓫𝓪

  Standardizarea este o cerinta pentru productie dar si pentru economie si ecologie,provoarile acestuia necesita un nivel ridicat de continuitate de productie si a materialelor .Cele mai importante avantaje câștigate în urma implementării   este standardele de proces si   de culori. Tiparul de proba se mai poate realiza in sistem Cromalin,Matchprint,Color-Key. Tparul de proba include corecturile greselilor semnalate anterior.

𝓜1: 𝓽𝓮𝓶𝓪 1 𝓖𝓻𝓮𝓼𝓮𝓵𝓲 𝓭𝓲𝓷 𝓽𝓮𝓶𝓪 "𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝓲𝓮 𝓭𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓪𝓬𝓽𝓮𝓻𝓮"

 forma scrisa in text : aceluas  forma scrisa corect: aceluias  forma scrisa in text : laaeme forma scrisa corect : latime