Postări

Se afișează postări din septembrie, 2021

ℝ𝕠𝕦𝕥𝕖𝕣 𝕋ℙ-𝕃𝕚𝕟𝕜 𝕋𝕃-𝕎ℝ𝟠𝟜𝟙ℕ.

Imagine
 Router TP-Link TL-WR841N.      Acest router este folosit mai mult de acasa sau de birou mici. Viteza si acoperire wireless: - viteza maxima este de 300 Mbps. -are semnal puternic pe distante mari; -router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri.    

𝕄𝟚: 𝕥𝕖𝕞𝕒.

Imagine
    Am deschis un new file cu 16x23 cm si cu rezolutia 75. Dupa am facut doua patrate de aceeasi marime, una este pe culoarea albastra si cealalta e galbena, layerele am pus una peste cealalta. Am cautat o imagine din Mahattan, si am pus pe un nou layaer. Am scris ce era pe carte, cum ar fii: 'educatie antreprenoriala sau manual de clasa x'.

ℙ𝕒𝕥𝕣𝕒𝕥𝕖.

Imagine
 Am deschis un new file 1000px pe 100 cu rezolutia 75. Am facut un patrat pe marimea 500 pe 500 si dupa tot am dublicat patratul de 8 ori, fiecare patrat l am setat la 36 °.

𝕒𝕚𝕔𝕚 𝕞𝕒 𝕒𝕗𝕝𝕒𝕞 𝕕𝕖 𝕚𝕟𝕔𝕖𝕡𝕦𝕥 𝕕𝕖 𝕒𝕟 𝕤𝕔𝕠𝕝𝕒𝕣. ☽

Imagine
  Deci am deschis ps-ul si am pus poza pe ps, dupa cu "regtangle tool'" am facut o linie groasa iar cu "polygon tool" am facut triunghiul, dupa cu fontul "Myriad Pro" am scris "it’s meeeeee" cu o culoare mov si i-am adaugat efecte la scris cu blending opions.

ℂ𝕦𝕞 𝕧𝕒𝕕 𝕖𝕦 𝕧𝕚𝕒𝕥𝕒 𝕡𝕖𝕤𝕥𝕖 𝕠 𝕝𝕦𝕟𝕒.

 Eu scoala peste o luna o vad online, adica cu siguranta o sa fie inchis scolile din vina covidului si o sa se repete tot aceeasi poveste ca si anul trecut. O sa ne predea profesorii online si o sa fie toate foarte monoton si o sa para totul foarte trist. Cazurile de covid o sa fie foarte ridicat, toti copii o sa invete online si probabil din pat, profesorii o sa vina in scoala ca sa ne predea lectiile si ce avem de invatat. Oamenii o sa mearga sa lucreze si totul o sa devina ciudat iara.